Wildbouillon met cantharellen
- 2 personen
- 10 min
- waardering 6,6
- Voorgerecht
- Hollands
- Vlees
bevat per portie
- 45 kcal
- 1 g eiwit
- 3 g vet
- 2 g koolhydraten
Ingrediënten
- ½ eetlepel boter
- ¼ gele paprika, in 2 cm lange reepjes
- 75 g cantharellen
- 1 theelepel tijm
- 50 ml medium dry sherry
- 400 ml wildbouillon
- citroensap
- ½ eetlepel bieslook, fijngeknipt
Bereiden
Smelt de boter en schep de paprika, de cantharellen en de tijm erdoor. Smoor dit mengsel ca. 3 minuten.
Roer de sherry en de wildbouillon erdoor. Verwarm de wildbouillon en breng hem op smaak met enkele druppels citroensap.
Schep de wildbouillon in twee warme diepe borden en strooi het bieslook erin. Lekker met een kaasstengel.
Bron
Het recept 'Wildbouillon met cantharellen' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Cedric Gelissen | Shutterstock.com