Blauwe druiven met gemengde noten en Blue Stilton
- 4 personen
- 5 min
- waardering 7,7
- Nagerecht
- Frans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 1 pond blauwe druiven
- 200 g gemengde noten (walnoten, amandelen, hazelnoten, pecannoten)
- 200 g Blue Stilton, op kamertemperatuur
- 4 plakjes roggebrood
- glaasje rode port
Bereiden
Was de blauwe druiven en laat ze uitlekken. Zet de druiven, de gemengde noten en de kaas op tafel. Serveer met roggebrood en geef er een glas rode port bij.
Kookboek
Het recept 'Blauwe druiven met gemengde noten en Blue Stilton' is afkomstig uit het kookboek...
Beautyfood
Joke Glansbeek
Een gladde, stralende huid, mooie sterke nagels en glanzende haren. Kun je daarvoor koken? Ja, dat kan. Make-up artist en schoonheidsspecialiste Joke... lees verder
© Tirion Uitgevers