Moelleux recepten
-
tip De klassieke moelleux
Vegetarisch, 25 min 7,8
-
tip Moelleux met witte chocolade
Vegetarisch, 25 min 8,2
-
Chocolademoelleux met matcha en kersen
Vegetarisch, 25 min 7,5
-
Moelleux met passievrucht
Vegetarisch, 30 min 8,3
-
Moelleux met rum en rozijnen
Vegetarisch, 30 min 7,5
-
Moelleux met saffraan
Vegetarisch, 35 min 7,7
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Moelleux
Moelleux is een Frans dessert van chocolade waarbij de vloeibare kern omringd wordt door een heerlijk cakedeeg. Moelleux kun je het best bakken in siliconen bakvormpjes. Ze kunnen ook in ingevette ramequins of vuurvaste postjes worden gebakken. In dat geval kun je ze gewoon in de potjes serveren.
[ Beeld: Alexander Prokopenko | Shutterstock.com ]