Wrap rolletjes met krab en tomaat
- 4 personen
- 5 min
- waardering 7,7
- Hapje
- Overige keukens
- Vis
Ingrediënten
- 4 tortillavellen
- 100 ml tomatenketchup
- 5 g komijnpoeder
- 320 g uitgelekt kingkrabvlees
- 2 romatomaten, in plakjes
- 100 g rucola
- 100 g krokante, geroosterde uireepjes
Bereiden
Smeer de tortillavellen in met de ketchup en bepoeder met de komijn.
Schik in het midden de krab met plakjes tomaat en rucolablaadjes. Bestrooi met de krokante ui.
Rol op en snijd in 2 tot 3 cm brede rolletjes.
Kookboek
Het recept 'Wrap rolletjes met krab en tomaat' is afkomstig uit het kookboek...
My secret ingredient cookbook
Stefaan Daeninck
Heb je je weleens afgevraagd waarom de spaghettisaus van je vriend de enige lekkere is of waarom een eenvoudig tomatensoepje toch zo verschillend kan smaken... lees verder
© Uitgeverij Lannoo