Wraps met rosbief en bleekselderij

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,9
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vlees

bevat per portie

  • 660 kcal
  • 35 g eiwit
  • 25 g vet
  • 72 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 150 g gesneden rosbief (vleeswaar)
  • ½ kropje lollo bionda, in reepjes
  • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
  • 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
  • 50 ml blauwe kaasdressing (zakje)
  • 4 wrap tortilla's
  • 4 eetlepels seroendeng

Bereiden

Snijd de rosbief op 4 plakjes na in reepjes. Schep in een kom de slareepjes, bosui, bleekselderij, rosbiefreepjes en de dressing luchtig door elkaar.

Spreid de tortilla's uit en leg op elke tortilla een plakje rosbief. Schep in het midden een reep salade en strooi de seroendeng erover. Rol de tortilla's stevig op en snijd de rol schuin doormidden. Leg de wraps op een schaal.

Bron

Het recept 'Wraps met rosbief en bleekselderij' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Africa Studio | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Wraps recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!