Wraps met rosbief en bleekselderij
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,9
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vlees
bevat per portie
- 660 kcal
- 35 g eiwit
- 25 g vet
- 72 g koolhydraten
Ingrediënten
- 150 g gesneden rosbief (vleeswaar)
- ½ kropje lollo bionda, in reepjes
- 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
- 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes
- 50 ml blauwe kaasdressing (zakje)
- 4 wrap tortilla's
- 4 eetlepels seroendeng
Bereiden
Snijd de rosbief op 4 plakjes na in reepjes. Schep in een kom de slareepjes, bosui, bleekselderij, rosbiefreepjes en de dressing luchtig door elkaar.
Spreid de tortilla's uit en leg op elke tortilla een plakje rosbief. Schep in het midden een reep salade en strooi de seroendeng erover. Rol de tortilla's stevig op en snijd de rol schuin doormidden. Leg de wraps op een schaal.
Bron
Het recept 'Wraps met rosbief en bleekselderij' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Africa Studio | Shutterstock.com