Garnalen-truffels
12 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 100 g Hollandse garnalen, grof gehakt
- 150 g verse roomkaas, op kamertemperatuur
- 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
- 50 g fijngehakte pistachenootjes of 3-4 eetlepels fijngeknipt bieslook
Bereiden
Meng de garnalen in een kom met de roomkaas en het bieslook. Breng het mengsel op smaak met peper.
Vorm het garnalenmengsel tot balletjes ter grootte van een walnoot en wentel ze rondom door de pistachenootjes of het bieslook, zodat de balletjes omhuld worden met een dun groen laagje.
Leg de garnalen-truffels op een schaal en laat ze in de koelkast opstijven.
Extra benodigd
Keukenmachine
Het recept 'Garnalen-truffels' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau
Garnalen tips
Reacties op dit recept
- Hedda Wat een heerlijk recept!