Garnalencocktail met tomatenblokjes en kervel

8 stuks
bereiden

waardering 7,6obv 11 waarderingen

Bevat per portie

35 kcal
2 g eiwit
2 g vet
0 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 g Hollandse garnalen
  • 1 tomaat, zonder zaadjes, in blokjes
  • 1 theelepel citroensap
  • 2 eetlepels verse kervel, fijngehakt
  • 3 blaadjes eikenbladsla, in stukken gescheurd
  • 2 eetlepels zure room
  • 1 eetlepel mayonaise
  • ½ eetlepel oude jenever of sherry

Bereiden

Meng de tomatenblokjes in een kom met de garnalen, het citroensap, de kervel en zout en peper naar smaak.

Leg in elk borrelglaasje een stukje eikenbladsla en schep de garnalencocktail erop.

Roer de zure room, mayonaise, jenever en zout en peper naar smaak tot een sausje en schep dit op de cocktail.

Extra benodigd

8 borrelglaasjes

Het recept 'Garnalencocktail met tomatenblokjes en kervel' wordt je aangeboden door

Garnalencocktail tips