Garnalencocktail met tomatenblokjes en kervel
8 stuks
bereiden
bereiden
Bevat per portie
35 kcal
2 g eiwit
2 g vet
0 g koolhydraten
Ingrediënten
- 100 g Hollandse garnalen
- 1 tomaat, zonder zaadjes, in blokjes
- 1 theelepel citroensap
- 2 eetlepels verse kervel, fijngehakt
- 3 blaadjes eikenbladsla, in stukken gescheurd
- 2 eetlepels zure room
- 1 eetlepel mayonaise
- ½ eetlepel oude jenever of sherry
Bereiden
Meng de tomatenblokjes in een kom met de garnalen, het citroensap, de kervel en zout en peper naar smaak.
Leg in elk borrelglaasje een stukje eikenbladsla en schep de garnalencocktail erop.
Roer de zure room, mayonaise, jenever en zout en peper naar smaak tot een sausje en schep dit op de cocktail.
Extra benodigd
8 borrelglaasjes
Het recept 'Garnalencocktail met tomatenblokjes en kervel' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau