Kabeljauw in kokos
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
440 kcal
26 g eiwit
34 g vet
6 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel milde currypasta of kerriepoeder
- 4 eetlepels olie
- 100 g gemalen kokos
- 500 g kabeljauwfilet
- 1 ei
Bereiden
Fruit de currypasta in 1 eetlepel olie even aan. Roer de kokos erdoor en blijf roeren tot de kokos egaal geel is. Laat dit iets afkoelen.
Snijd de kabeljauw in 8 repen, wrijf ze in met zout en peper. Haal de repen eerst door losgeklopt ei en wentel ze door de kokos. Druk dit goed aan en herhaal dit nog een keer.
Bak de kabeljauw in 3 eetlepels hete olie in ca. 5 minuten goudbruin en gaar. Lekker met frieten en een gemengde salade.
Het recept 'Kabeljauw in kokos' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Africa Studio | Shutterstock.com
Kabeljauw tips
Reacties op dit recept
- Jet Heerlijke vis zeker de moeite waard.