Kabeljauwschotel met paprika en kaas
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
275 kcal
28 g eiwit
17 g vet
3 g koolhydraten
Ingrediënten
- 25 g (kruiden)boter
- 1 ui, in dunne ringetjes
- 1 kleine rode paprika, in reepjes
- 1 kleine groene paprika, in reepjes
- 500 g kabeljauwfilet
- 75 g belegen kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Verhit de boter en bak de ui en paprika al omscheppend ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Vet een wijde ovenschaal in. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem in de ovenschaal. Verdeel het paprikamengsel over de vis en strooi de kaas erover.
Laat de visschotel in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar worden en goudbruin kleuren. Lekker met gebakken aardappelen en komkommersalade.
Het recept 'Kabeljauwschotel met paprika en kaas' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Ileish Anna | Shutterstock.com
Kabeljauw tips
Reacties op dit recept
- Fred Wanneer gebruik jee dan de kruidenboter? Fred
- Jackie Blijkbaar om de vis in te bakken. Lijkt me echter niet verstandig, de kruiden zullen verbranden. Beter is gewone boter en later pas kruiden toevoegen. Het staat trouwens tussen haakjes.