Kabeljauwschotel met paprika en kaas
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,2
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vis
bevat per portie
- 275 kcal
- 28 g eiwit
- 17 g vet
- 3 g koolhydraten
Ingrediënten
- 25 g (kruiden)boter
- 1 ui, in dunne ringetjes
- 1 kleine rode paprika, in reepjes
- 1 kleine groene paprika, in reepjes
- 500 g kabeljauwfilet
- 75 g belegen kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Verhit de boter en bak de ui en paprika al omscheppend ca. 5 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Vet een wijde ovenschaal in. Bestrooi de vis met zout en peper en leg hem in de ovenschaal. Verdeel het paprikamengsel over de vis en strooi de kaas erover.
Laat de visschotel in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar worden en goudbruin kleuren. Lekker met gebakken aardappelen en komkommersalade.
Bron
Het recept 'Kabeljauwschotel met paprika en kaas' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Ileish Anna | Shutterstock.com