Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten uit de oven
- 2 personen
- 25 min
- waardering 7,1
- Hoofdgerecht
- Overige keukens
- Vis
Ingrediënten
- 4 tomaten, in fijne plakjes
- 3 eetlepels mosterd
- 3 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 kabeljauwfilets
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg twee hoopjes tomatenschijfjes dakpansgewijs naast elkaar in een ovenschotel en kruid met zwarte peper.
Meng de mosterd met de sojasaus en twee eetlepels olijfolie. Giet een paar lepels van de saus over de tomaten.
Leg de filets op de tomaten en lepel er de rest van de saus over. Zet 15 tot 20 minuten in de oven.
Porties
Soms reken ik twee hoopjes per persoon, afhankelijk van hoe dik de visfilet en hoe groot de honger van mijn gasten is. Als je een kabeljauwhaasje neemt, wat meestal dikker is, is één portie met tomaatjes per persoon genoeg.
Kookboek
Het recept 'Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten uit de oven' is afkomstig uit het kookboek...
Puur genieten 2
Pascale Naessens
Eten dat je gelukkig maakt, mooier en energieker... Pascale Naessens kiest voor een eenvoudige, natuurlijke manier van eten. Haar pure keuken is een begrip... lees verder
© Uitgeverij Lannoo