Kabeljauw met tomaat uit de oven
- 4 personen
- 30 min
- waardering 7,8
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vis
Ingrediënten
- 500 g kabeljauwfilet
- 1 eetlepel citroensap
- 1 bakje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 3 tomaten, ontpit en in stukjes
- 2 eetlepels bieslook
- 75 g geraspte kaas
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Wrijf de kabeljauw in met citroensap, zout en peper en leg de filet in een lage ovenschaal.
Strijk de Boursin Cuisine erover en verdeel de tomaat en bieslook erover. Bestrooi ten slotte met de geraspte kaas.
Bak de visfilet in de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.
Lekker met aardappelpuree.
Bron
Het recept 'Kabeljauw met tomaat uit de oven' wordt je aangeboden door Boursin