Pulled pork recepten
-
tip Pulled pork van de barbecue
Vlees, 720 min 7,9
-
tip Broodjes met pulled pork
Vlees, 300 min 8,0
-
Flensjes met pulled pork en frisse yoghurtsaus
Vlees, 180 min 8,5
-
Pulled pork
Vlees, 360 min 7,6
-
Pulled pork met een zoetje van de barbecue
Vlees, 600 min 7,7
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Pulled pork
Pulled pork, tot draadjes uit elkaar getrokken varkensvlees, maak je van een stuk procureurstuk - dit is vlees uit de hals van het varken - of varkensrib van 1½ - 2½ kilo. Vlees dat een flinke tijd nodig heeft om gaar en lekker mals te worden, zeker 6 tot 7 uur. Zomers kun je de barbecue gebruiken, daarbuiten de oven of de slowcooker.
[ Beeld: Simone van den Berg | Shutterstock.com ]