Wat maak je Menu weer?
Jennifer heeft al sinds haar jeugd een grote passie voor koken, bakken en samen genieten. Na het behalen van haar koksdiploma, volgde zij nog lessen in Parijs bij de Cordon Bleu, le Nôtre en Alain Ducasse. Jarenlang had Jennifer een succesvol cateringbedrijf en gaf ze met Kookstudio De Lekkernije cursussen in haar eigen gezellige woonkeuken. In 2008 gaf zij haar eerste boek 'Wat maak je Menu?' uit, dat een groot succes werd. Dit tweede boek 'Wat maak je Menu weer?' is hier een logisch gevolg op. Hierin vind je recepten voor 6 personen. Het zijn complete menu's, die gerangschikt zijn naar het hoofdingrediënt: vlees, vis, wild, gevogelte of vegetarisch. Veel praktische tips helpen je bij de bereiding. Het zijn simpele, eerlijke recepten, die makkelijk uitvoerbaar zijn en goed voor te bereiden en waarmee je succes zult hebben.
AuteurJennifer Smit
UitgeverijJennifer Smit
- Paperback
- 174 pagina's
- ISBN 9789081706513
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Aardappelwaaiers met kaas en truffelolie uit de oven
Vegetarisch, 55 min 7,0
-
Hartige witloftaart met geitenkaas en walnoten
Vegetarisch, 75 min 8,0
-
Parelhoen in pancetta met venkel en tagliatelle
Gevogelte, 120 min 8,0
-
Lemoncurdtaart
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Gerookte heilbot met rivierkreeftjes
Vis, 20 min 8,0
Alle Kookboeken over overige keukens
-
The Curry Guy Easy
Dan Toombs
Na het succes van 'The Curry Guy' komt Dan Toombs nu met het vervolg: 'The Curry Guy Easy'. Dit boek geeft meer dan 100 recepten voor curry's, tandoorimaaltijden en Indiase voor-, groente- en bijgerechten die heel eenvoudig thuis te bereiden zijn... bekijk 'The Curry Guy Easy'
-
breddos Tacos
Chris Whitney & Nud Dudhia
Met 'breddos Tacos' kun je nu zelf ook aan de slag en tover je de meest verrukkelijke taco's op tafel. 'breddos Tacos' geeft 75 taco- en tostadarecepten en bovendien 70 bijgerechten, basisrecepten, sauzen... bekijk 'breddos Tacos'
-
Basisboek India
Amandip Uppal
In dit 'Basisboek India' maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. De Indiase gerechten in dit boek zijn geschikt voor elke dag, maar net zo goed voor bijzondere gelegenheden, en zowel... bekijk 'Basisboek India'
-
Spis
Mikkel Karstad
Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren: 'De schoonheid van voedsel is van cruciaal... bekijk 'Spis'
-
De nieuwe Nordic Cuisine
Simon Bajada
'De nieuwe Nordic Cuisine' viert de hedendaagse Scandinavische keuken door de nadruk te leggen op seizoensgebonden recepten voor thuis. Gerechten die stuk voor stuk de keuken... bekijk 'De nieuwe Nordic Cuisine'
-
De Joodse keuken
Janna Gur
De gerechten uit 'De Joodse keuken van Minsk tot Marrakech' zijn eenvoudig te bereiden met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. Janna Gur is er met dit boek in geslaagd de 'ziel' van de gerechten te vangen... bekijk 'De Joodse keuken'
-
Cantina Mexicana
Paul Wilson
In 'Cantina Mexicana' word je meegenomen en ontdek je de echte keuken van Mexico: van de moles (sauzen) uit het zuiden, prachtige visschotels van de schiereilanden, streetfood uit Mexico-Stad tot de... bekijk 'Cantina Mexicana'
-
Good Food Book 2
diverse auteurs
Stel, je vraagt de 50 beste topkoks en de leukste foodies van Nederland wat ze koken voor hun vrienden en familie. Wat krijg je dan? Nou, bijvoorbeeld het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen... bekijk 'Good Food Book 2'
-
Een Amerikaanse in Parijs
Carrie Solomon
Ga mee op een reis door de Amerikaanse keuken en ervaar deze vanuit het oogpunt van een Amerikaanse dame in Parijs. Carrie Solomon, afkomstig uit de Verenigde Staten, is gepassioneerd door eten... bekijk 'Een Amerikaanse in Parijs'
-
India
Pushpesh Pant
'India' biedt 1.000 makkelijk te volgen, authentieke recepten van over de hele lengte en breedte van het land. De recepten zijn zo aangepast dat ze haalbaar zijn voor de westerse thuiskok. Het enige Indiaas kookboek dat... bekijk 'India'