Kook ook - Holland
De lekkerste traditionele gerechten: beroemde borrelhapjes, onvervalste Hollandse taarten, eerlijke stoofschotels, smeuïge stamppotten en toetjes die 'vroeger' al favoriet waren. In 'Kook ook - Holland' is het beste van vroeger gecombineerd met het lekkerste van nu. De klassiekers zijn slanker en voorzien van spannende variaties met 'nieuwe' verkrijgbare ingrediënten. Een modern kookboek met heerlijke, herkenbare en gevarieerde gerechten! Zet weer eens Bloemkoolsoep, Hete Bliksem, Gestoofd konijn, Hachee of Rijstebrij met bruine suiker op tafel, maak zelfgemaakte bitterballen en geniet van Gevulde boterkoek met abrikozen of Speculaasbrokken bij de koffie.
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijInmerc
- Hardcover
- 144 pagina's
- ISBN 9789066115231
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Bloemkoolsoep met kaassoesjes
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Hutspot met klapstuk van doorregen runderlappen
Vlees, 135 min 8,0
-
Stevige boerenomelet met tuinkruiden
Vlees, 25 min 8,0
-
Boterkoek gevuld met abrikozen
Vegetarisch, 35 min 8,0
-
Rode kool met appel, kaneel en rozijnen
Vegetarisch, 45 min 8,0
Alle Kookboeken uit de 'Kook ook' serie
-
Kook ook - Gezonde snacks
diverse auteurs
Geen tijd of zin om te koken? Maar toch gezond eten? In 'Kook ook - Gezonde snacks' vind je de oplossing! Er zijn snelle maaltijden voor bij de tv, tussendoortjes voor in de pauze en snacks... bekijk 'Kook ook - Gezonde snacks'
-
Kook ook - Groente
Martine Steenstra
Groente is gezond, dat weet iedereen. Maar steeds meer mensen ontdekken dat groente ook vooral lekker is. Begin de dag met roerei met tomaat en spinazie, lunch met een goedgevulde salade en zet... bekijk 'Kook ook - Groente'
-
Kook ook - Studenten
diverse auteurs
'Kook ook Studenten' is het ideale cadeau voor een kind dat op kamers gaat. Met handige budgetrecepten voor doordeweeks, gezonde meeneemlunches voor naar de universiteit en... bekijk 'Kook ook - Studenten'
-
Kook ook - Kaas
diverse auteurs
Kaas is niet alleen lekker op de boterham, maar ook een populair en veelzijdig ingrediënt in de Nederlandse keuken. In de 60 recepten in 'Kook ook - Kaas' worden allerlei soorten kaas gebruikt in voor-, hoofd- en... bekijk 'Kook ook - Kaas'
-
Kook ook - High Tea
diverse auteurs
De High Tea is een heuse trend geworden, waar wij Nederlanders een geheel eigen draai aan hebben gegeven. Een Hollandse High Tea is zoveel meer dan een geurige pot thee met een scone en een... bekijk 'Kook ook - High Tea'
-
Kook ook - Oven
diverse auteurs
Knapperige korsten, geuren die de keuken binnenkomen zodra je de oven even hebt opengedaan… Geen gerecht ruikt zo lekker als een ovengerecht. En wat extra makkelijk is: de schaal kan zó uit de oven... bekijk 'Kook ook - Oven'
-
Kook ook - Salade
diverse auteurs
Een kleine vissalade vooraf, een gezonde groentesalade als lunch, een vlees- of vissalade als hoofdgerecht of een vruchtensalade toe: met salades kun je alle kanten op! Leef je uit op een Japanse tahoe... bekijk 'Kook ook - Salade'
-
Kook ook - Buiten
diverse auteurs
Buiten eten, heerlijk! Bij de eerste lentezonnestralen wordt de barbecue afgestoft, op zwoele zomeravonden uren in de tuin nagetafeld en in de vakantie gaan we op weg naar strand of bos met een... bekijk 'Kook ook - Buiten'
-
Kook ook - Tapas
diverse auteurs
Tapas eten volgens de Spaanse traditie betekent genieten van de lekkerste, meest uiteenlopende hapjes. Alles mag en alles kan. Eet ze als complete maaltijd of juist als tussendoortje, borrelhapje of... bekijk 'Kook ook - Tapas'
-
Kook ook - Budget
diverse auteurs
Lekker eten hoeft niet duur te zijn. Het is een kwestie van anders boodschappen doen en restjes gebruiken om weer iets anders heerlijks te maken. 'Kook ook - Budget' bevat verrassend veel recepten voor... bekijk 'Kook ook - Budget'