Just cook it
Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In 'Just cook it' legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om iets eenvoudigs super tasty te maken. Bijvoorbeeld door altijd wat zelfgemaakte chili-olie bij de hand te hebben. Of door een piepklein beetje gekonfijte citroen toe te voegen. Maar vooral door gewoon in de keuken te gaan staan en aan de slag te gaan, want lekker koken is vooral een kwestie van doen. Kortom: just cook it.
AuteurSergio Herman
UitgeverijUitgeverij Carrera
- Hardcover
- 256 pagina's
- ISBN 9789048840700
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Zeeuwse mosselen met wittewijnsaus van Sergio Herman
Vis, 25 min 9,0
-
Crispy visreepjes met tartaarsaus van Sergio Herman
Vis, 25 min 8,0
-
Meringue met rood fruit en ijs van Sergio Herman
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Jonge aardappelsalade van Sergio Herman
Vegetarisch, 25 min 9,0
-
Chili-olie van Sergio Herman
Vegetarisch, 10 min 9,0
Alle Kookboeken van Carrera Uitgevers
-
De chef die je wilt zijn
Andy Baraghani
In 'De chef die je wilt zijn' laat Andy Baraghani je in 120 recepten zien hoe je je kookstijl kunt definiëren en ontwikkelen - en daarmee de chef wordt die je wilt zijn. In dit kookboek vindt iedere thuiskok recepten die tot het vaste repertoire gaan behoren... bekijk 'De chef die je wilt zijn'
-
Java
Maureen Tan
In 'Java' duikt bestsellerauteur Maureen Tan nog dieper in de Indonesische keuken. De Javaanse keuken is die van haar ouders; het is de keuken waar ze mee is opgegroeid. 'Eten is bij ons in de familie ontzettend belangrijk. Al mijn familieherinneringen... bekijk 'Java'
-
That Sounds So Good
Carla Lalli Music
Met 'That Sounds So Good' is iedere dag lekker eten nooit meer een opgave, hoe druk je het soms ook hebt. De truc is om je repertoire zo uit te breiden dat je altijd genoeg inspiratie hebt voor precies dat moment van de week: van drukke werkdagen tot aan... bekijk 'That Sounds So Good'
-
Masterclass BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek... bekijk 'Masterclass BBQ'
-
De vega atlas
Isabel Boerdam
In 'De vega atlas' laat Isabel Boerdam je in meer dan 160 toegankelijke recepten zien hoe divers de vega(n) keuken is, waar dan ook ter wereld. Laat je verrassen door onbekende ingrediënten, kruiden en specerijen. Proef wat alle wereldkeukens... bekijk 'De vega atlas'
-
Veganbijbel
Tessa Moorman (The Green Happiness)
Met meer dan 150 gerechten laat Tessa Moorman van The Green Happiness in 'Veganbijbel' de oneindige mogelijkheden van de plantaardig eten zien. Van bietenburgers tot chocolademousse en van pompoenlasagne tot kaneelbroodjes... bekijk 'Veganbijbel'
-
Sausbijbel
Julius Jaspers
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in 'Sausbijbel' aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en... bekijk 'Sausbijbel'
-
Altijd zondag
Wil Demandt
Tot op de dag van vandaag is Wil Demandt bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In 'Altijd zondag' heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend... bekijk 'Altijd zondag'
-
De Bakatlas
Rutger van den Broek
In 'De Bakatlas' laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts... bekijk 'De Bakatlas'
-
Koolhydraatarme bijbel
Janneke Vreugdenhil
'Koolhydraatarme bijbel' is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame... bekijk 'Koolhydraatarme bijbel'