Het diabetes kookboek
De diagnose 'diabetes' hoeft niet het einde te betekenen van genieten van heerlijke gerechten. Een gezond diabetesdieet betekent gevarieerd eten, meer groenten en vezels, minder eiwitten, en oog voor verborgen suikers. Dit boek laat met 200 wereldse recepten voor mensen met én zonder diabetes zien dat het mogelijk is om te genieten van zowel stevige stoofpotten als Italiaanse pasta met vis, Aziatische soep en Amerikaanse desserts, en alles daar tussenin. 'Het diabetes kookboek' bevat ontbijten, tussendoortjes, voorgerechten, salades, pasta's, hoofdgerechten, vegetarische gerechten, nagerechten en drankjes voor het hele gezin. Of u nu zelf diabetes hebt of samenleeft met iemand met diabetes, dit boek is voor smulpapen die weten dat gezond voedsel ook lekker moet zijn.
AuteurAntony Worrall Thompson
UitgeverijUnieboek
- Paperback
- 288 pagina's
- ISBN 9789049107857
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Texaanse ovenschotel met witte bonen en spinazie
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Kwarktaart met pruimencompote
Vegetarisch, 70 min 8,0
-
Gevulde uien
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Fazant met kastanjes, nieuwe aardappelen, cranberry's en kool
Gevogelte, 60 min 8,0
-
Tongschar met citroen en basilicumvulling
Vis, 40 min 8,0
Alle Kookboeken van Unieboek - Van Dishoeck
-
Lekker. Gezond. Goedkoop.
Kevin Tatar
'Lekker. Gezond. Goedkoop' van foodblogger Kevin Tatar staat vol inspirerende ideeën voor elke maaltijd en bevat handige tips en technieken om ervoor te zorgen dat elk recept meteen de eerste keer lukt. It's time to kwoowk!... bekijk 'Lekker. Gezond. Goedkoop.'
-
Bloemkool boost
Kathy Kordalis
Hoe je bloemkool ook bereidt, of je hem roostert, frituurt, kookt, stampt of inmaakt, elke nieuwe methode belicht weer een ander smaakaspect, en de 60 recepten in het vegetarische kookboek 'Bloemkool boost' spelen daar fantastisch op in... bekijk 'Bloemkool boost'
-
De Zilveren Lepel Vlees
diverse auteurs
De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In 'De Zilveren Lepel Vlees' leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn recht laat komen. Of dat nu van een varken, rund, kalf, lam, wild of gevogelte is. Van traditionele ossobuco alla Milanese tot... bekijk 'De Zilveren Lepel Vlees'
-
De keukens van de Middellandse zee
Lucio Galletto & David Dale
'De keukens van de Middellandse Zee' toont aan de hand van verhalen, recepten en schitterende fotografie de culinaire en veelzijdige erfenis van de Grieken, Romeinen, Arabieren en Vikingen. De liefde voor olijfolie, knoflook, ansjovis, pepertjes... bekijk 'De keukens van de Middellandse zee'
-
Het daily dinner-kookboek
Chickslovefood
Wat schaft de pot vanavond nú weer? Op deze dagelijkse vraag - misschien wel de meestgestelde in Nederlandse huishoudens - geven Nina en Elise antwoord in de vorm van maar liefst 100 recepten met maar 5 ingrediënten... bekijk 'Het daily dinner-kookboek'
-
Eataly
diverse auteurs
Dit prachtige, uitgebreide kookboek bevat 300 van de beste recepten uit het hedendaagse Italiaanse koken. Fantastische en tegelijkertijd toegankelijke recepten en nieuwe ideeën in een bijzonder mooi jasje... bekijk 'Eataly'
-
Soul food
De Vrouw met de Baard
De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek 'Soul food' de beste recepten samengebracht. Van Caribische risottoballen tot... bekijk 'Soul food'
-
Eat Right
Nick Barnard
'Eat Right' is een moderne kijk op de traditionele benadering van voeding. Meer dan 100 heerlijke en toegankelijke recepten, en volop eenvoudige technieken voor het bereiden van je eigen boter, yoghurt, zuurkool, bouillon... bekijk 'Eat Right'
-
De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust
diverse auteurs
'De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust' biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken... bekijk 'De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust'
-
Lekker makkelijk, het kookboek voor mannen
Annemieke de Kroon & Alice van Nieuwenhuizen
Die lichte salades of kleine porties die je vriendin of vrouw maakt, zijn voor jou als man vaak niet genoeg. Zelf aan de slag dus! Je hoeft heus niet de nieuwe Jamie Oliver te worden, maar... bekijk 'Lekker makkelijk, het kookboek voor mannen'