Gevulde aardappelen met feta, olijven en kerstomaatjes

  • 4 personen
  • 30 min
  • waardering 7,3
  • Bijgerecht
  • Mediterraan
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 4 grote aardappelen
  • 200 g feta
  • 4 zwarte olijven
  • 1 teentje knoflook
  • 2 lente-uitjes
  • 10 kerstomaatjes
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiden

Boen de aardappelen schoon en kook ze in de schil gaar. Giet ze af.

Snijd de aardappelen overlangs open en lepel er wat van het kruim uit. Snijd het in blokjes.

Verkruimel de feta. Hak de olijven klein, pers de knoflook en snijd de lente-uitjes in ringen. Snijd de kerstomaatjes in kleine stukjes. Meng alles met de aardappelblokjes en de olijfolie en breng op smaak met peper.

Vul de aardappelen met het mengsel.

Kookboek

Het recept 'Gevulde aardappelen met feta, olijven en kerstomaatjes' is afkomstig uit het kookboek...

Gezond gezin

Hilde Smeesters

Dit boek biedt eenvoudige en praktische antwoorden op vragen over gezonde voeding en voedingsgewoonten en bevat 200 snelle recepten voor drukke... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Gevulde aardappelen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!