Aardappelen met kaviaar

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Hapje
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 luxe aardappelen (ratte de Touquet, Roseval)
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • kaviaar

Bereiden

Kook de aardappelen in de schil. Breek ze net niet in tweeën, schep de crème fraîche erop en dan de kaviaar. Direct van genieten met een fantastische champagne.

Kookboek

Het recept 'Aardappelen met kaviaar' is afkomstig uit het kookboek...

Goede smaak

Trish Deseine

Een luxe cassette met zes kookboekjes en meer dan 140 recepten voor de echte fijnproever. Vijf van de zes receptenboekjes behandelen een culinaire... lees verder

© Uitgeverij Terra. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (13 stemmen)

Meer aardappelen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!