Crostini met brie, appel en walnoot
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,8
- Hapje
- Hollands
- Vegetarisch
bevat per portie
- 139 kcal
- 7 g eiwit
- 8 g vet
- 9 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 klein stokbrood, schuin in lange plakken
- 1 appel, in dunne partjes
- 50 g walnoten, grof gehakt
- 250 g brie, in plakken
Bereiden
Rooster de plakken stokbrood onder een hete grill goudbruin. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Bedek de appel en noten op de sneetjes brood met een plak brie.
Leg de crostini op een bakplaat en schuif ze 10 cm onder een hete grill. Laat de kaas in 3-5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de crostini op een schaal en serveer ze lauwwarm.
Bron
Het recept 'Crostini met brie, appel en walnoot' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood