Crostini met brie, appel en walnoot

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,8
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 139 kcal
  • 7 g eiwit
  • 8 g vet
  • 9 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 klein stokbrood, schuin in lange plakken
  • 1 appel, in dunne partjes
  • 50 g walnoten, grof gehakt
  • 250 g brie, in plakken

Bereiden

Rooster de plakken stokbrood onder een hete grill goudbruin. Verdeel de plakjes appel en de walnoten over de geroosterde sneetjes stokbrood. Bedek de appel en noten op de sneetjes brood met een plak brie.

Leg de crostini op een bakplaat en schuif ze 10 cm onder een hete grill. Laat de kaas in 3-5 minuten smelten. Maal er wat versgemalen peper over. Leg de crostini op een schaal en serveer ze lauwwarm.

Bron

Het recept 'Crostini met brie, appel en walnoot' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (16 stemmen)

Crostini recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!