Tessa Kiros recepten
-
Aardbeien met balsamico (fragole con aceto balsamico)
Vegetarisch, 10 min 7,5
-
Baklava (klassiek)
Vegetarisch, 45 min 8,2
-
Biefstuk met ei (bitoque met ei)
Vlees, 15 min 7,8
-
Forel met paprika uit de oven
Vis, 60 min 7,6
-
Gestoofd rundvlees met amarone
Vlees, 180 min 7,8
-
Gezouten kabeljauw met aardappelen en ei (bacalhau)
Vis, 55 min 7,8
-
Haantje in rode wijn (kokkoras krassatos)
Gevogelte, 150 min 7,6
-
Honingtaart
Vegetarisch, 50 min 7,7
-
Kalfsoester met artisjokken en rauwe ham
Vlees, 25 min 7,5
-
Lamsbout met rijstvormige pasta uit de oven
Vlees, 120 min 7,4
-
Lamsrollade met aardappeltjes en kruiden uit de oven
Vlees, 95 min 7,9
-
Moussaka in eenpersoonsporties (papoutsakia)
Vlees, 105 min 7,6
-
Penne met garnalen, room en tomaat
Vis, 25 min 7,7
-
Portugese gazpacho
Vegetarisch, 20 min 7,7
-
Risotto met aardbeien
Vegetarisch, 40 min 7,5
-
Risotto met asperges, artisjokken en courgette
Vegetarisch, 55 min 7,8
-
Risotto met gebakken ei
Vegetarisch, 40 min 7,5
-
Spaghetti met vongole en calamari
Vis, 30 min 8,0
-
Spiesjes met varkensvlees (souvlaki)
Vlees, 25 min 7,5
-
Tomatensoep met koriander en gepocheerd ei
Vlees, 50 min 8,3
Tessa Kiros
Tessa Kiros heeft in The Groucho Club in Londen gekookt en in Sydney, Athene en Mexico. Tijdens een reis door Italië ontmoette ze haar echtgenoot. Samen met hun twee dochters wonen ze tegenwoordig in Toscane. Ze maakt in haar kookboeken een culinaire reis door de meest uiteenlopende keukens en tijden. Een zeer persoonlijke en unieke aanpak die haar een grote schare trouwe fans heeft bezorgd.