Gevulde eieren met tonijn
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 hardgekookte eieren
- 4 eetlepels tonijn, op olie
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel fijngeknipte bladpeterselie
- 1 eetlepel kleine kappertjes
Bereiden
Halveer de hardgekookte eieren, haal het eigeel eruit en doe dit samen met de tonijn en mayonaise in een kom. Maak fijn met een vork. Breng op smaak met peper en zout en vul de eieren. Garneer de gevulde eieren met fijngeknipte bladpeterselie en kleine kappertjes.
Aanbevolen bieren
Pils, witbier, Weissbier.
Kookboek
Het recept 'Gevulde eieren met tonijn' is afkomstig uit het kookboek...
Biertapas
Han Hidalgo
'Biertapas' is het eerste boek over een nieuwe culinaire trend: het combineren van verschillende soorten Belgisch en Nederlands bier met bijzondere hapjes en kleine
... lees verder © Uitgeverij Terra