Sperziebonen met tomaat en ui
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 grote witte ui, in blokjes van 1 cm
- 300 g sperziebonen, schoongemaakt
- 2-3 rijpe trostomaten, in ongelijke blokjes van 1-2 cm
Bereiden
Verhit in een grote pan de olijfolie op matig-hoog vuur. Voeg de ui en sperziebonen toe, wanneer de olie heet is. Laat deze 5 minuten bakken en doe dan de tomaten erbij. Breng op smaak met zout en peper. Laat nog 15 minuten verder bakken totdat de boontjes zacht zijn.
Kookboek
Het recept 'Sperziebonen met tomaat en ui' is afkomstig uit het kookboek...
Vegetalia
Luna Trapani
De Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani laat in 'Vegetalia' zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze 100 nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn. Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle
... lees verder © Uitgeverij Terra