Salade met gerookte eendenborst en paddenstoelen
- 2 personen
- 10 min
- waardering 7,1
- Voorgerecht
- Hollands
- Vlees
bevat per portie
- 75 kcal
- 15 g eiwit
- 1 g vet
- 2 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel (rode wijn)azijn
- 1 theelepel (groene kruiden)mosterd
- 1 theelepel tijm
- ½ bakje champignons, in flinterdunne plakjes
- 50 g oesterzwammen, in dunne reepjes
- ½ lente-uitje, in dunne ringetjes
- 10 plakjes gerookte eendenborstfilet
Bereiden
Roer een sausje van de azijn, de mosterd, de tijm, wat zout en wat peper en schep de champignons en oesterzwammen erdoor. Laat de salade bij voorkeur 1 uur staan.
Schep de paddenstoelensalade op twee bordjes en strooi de lente-ui erover. Vouw de plakjes eendenborst dubbel en leg ze naast de salade. Lekker met vers geroosterde toast.
Bron
Het recept 'Salade met gerookte eendenborst en paddenstoelen' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Itthirat Suthathipphimarn | Shutterstock.com