Marsepeinballetjes

  • 30 stuks
  • 25 min
  • waardering 7,6
  • Overig
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 250 g blanke amandelen
  • 250 g poedersuiker
  • 1 eetlepel Grand Marnier
  • 100 g fijne tafelsuiker
  • 1 theelepel kaneel

Bereiden

Maal de amandelen fijn in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker en Grand Marnier toe en meng alles door elkaar tot een homogene massa. Verpak het marsepein in plasticfolie en laat het enkele dagen in de koelkast rusten.

Rol het marsepein tot balletjes met een doorsnede van ca. 3 cm. Roer in een diep bord de fijne tafelsuiker en kaneel door elkaar. Wentel de marsepeinballetjes erdoor.

Extra benodigd

Keukenmachine, plasticfolie

Bron

Het recept 'Marsepeinballetjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Bjoern Wylezich | Shutterstock

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Hapjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!