Marsepeinballetjes
- 30 stuks
- 25 min
- waardering 7,6
- Overig
- Hollands
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 250 g blanke amandelen
- 250 g poedersuiker
- 1 eetlepel Grand Marnier
- 100 g fijne tafelsuiker
- 1 theelepel kaneel
Bereiden
Maal de amandelen fijn in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker en Grand Marnier toe en meng alles door elkaar tot een homogene massa. Verpak het marsepein in plasticfolie en laat het enkele dagen in de koelkast rusten.
Rol het marsepein tot balletjes met een doorsnede van ca. 3 cm. Roer in een diep bord de fijne tafelsuiker en kaneel door elkaar. Wentel de marsepeinballetjes erdoor.
Extra benodigd
Keukenmachine, plasticfolie
Bron
Het recept 'Marsepeinballetjes' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Bjoern Wylezich | Shutterstock