Havermoutpap recepten
-
tip Klassieke havermoutpap
Vegetarisch, 30 min 7,6
-
tip Havermout met pompoen
Vegetarisch, 30 min 7,7
-
Gebakken havermoutpap met rood fruit en kokos
Vegetarisch, 60 min 7,5
-
Havergruttenpap met fruit en dadels
Vegetarisch, 15 min 7,5
-
Havermout met gebakken fruit en noten
Vegetarisch, 50 min 7,5
-
Havermoutpap met kardemom en pistachenootjes
Vegetarisch, 15 min 7,5
-
Havermoutpap met rood fruit
Vegetarisch, 25 min 7,5
-
Havermoutpap met warme bosvruchten
Vegetarisch, 15 min 7,5
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Havermoutpap
Breng 1 liter melk in een pan aan de kook en strooi er 80 g havermout en een mespuntje zout bij. Breng het mengsel al roerend aan de kook, temper het vuur en laat er een gare en gebonden pap van koken in ca. 10 minuten. Roer af en toe in de zachtjes kokende pap. Geef er suiker naar smaak bij.
[ Bron: 'Margriet kookboek' ]
[ Beeld: Julia Sudnitskaya | Shutterstock.com ]