Penne met kip, spinazie en champignons
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 400 g penne rigate
- olijfolie
- 3 kipfilets, in blokjes
- 1 bakje kastanjechampignons, in vieren
- ¾ pak bladspinazie (diepvries), ontdooid en uitgelekt
- 1 pakje Boursin Roomkaas Knoflook & Kruiden
- 5 zongedroogde tomaatjes, in dunne reepjes
- 50 g pijnboompitten
Bereiden
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verwarm een wok met een scheutje olie en bak de blokjes kip bruin. Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten.
Doe de spinazie erbij samen met de roomkaas en schep het geheel zachtjes om.
Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door.
Schep de pasta in een diep bord en schep de saus erover.
Het recept 'Penne met kip, spinazie en champignons' wordt je aangeboden door Boursin
Penne tips
Reacties op dit recept
- yvonne Een vraagje... kan ik ook andere roomkaas b.v ...cresso.... gebruiken? Alvast bedankt gr yvonne
- Afke Makkelijk en zooooooo lekker!! Grote aanrader!!!
- Jelly Wij vonden het recept een beetje flauw en hebben daarom wat gerookte spekblokjes en meer zongedroogde tomaatjes toegevoegd.
- Esther Yvonne, ik heb gewoon de goedkoopste roomkaas met kruiden gebruikt, en het smaakte heerlijk.
-
geronde
Een heel smakelijk recept waar je de harten van je gasten mee wint. Voor de smaak heb ik het volgende toegevoegd:
150 gram gebakken spekjes in blokjes, een heel fijn gesneden rode peper, zout, peper, masala [Surinaamse kerrypoeder], Provençaalse kruiden, knoflookpoeder, Knorrpoeder smaakverfijner. - Wesselien Alles ongeveer volgens recept: HEERLIJK.
- Daniella Kan dit ook een dag laten nog worden opgewarmd?