Spaghetti met Parmezaanse kaas, citroen en knoflook
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels notige olijfolie
- 100 g geraspte Parmezaanse kaas
- 1 citroen, uitgeperst
- 300 g spaghetti
Bereiden
Doe de knoflook in een vijzel of keukenmachine. Maal de knoflook fijn, voeg de olijfolie, driekwart van de Parmezaanse kaas en ruim citroensap toe. Maal alles samen tot een gladde substantie. Proef en voeg eventueel zout toe.
Kook de spaghetti. Meng de saus door de warme pasta en serveer onmiddellijk. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.
Extra benodigd
Vijzel of keukenmachine
Kookboek
Het recept 'Spaghetti met Parmezaanse kaas, citroen en knoflook' is afkomstig uit het kookboek...
Olijfolie
Manfred Meeuwig
Dat olijfolie lekker en gezond is, is algemeen bekend. Maar wat is 'extra vergine', hoe wordt olijfolie geproduceerd, wat is het verschil tussen Italiaanse en Spaanse... lees verder
© The House of Books