Spaghetti met spinazie en champignons
- 2 personen
- 20 min
- waardering 7,8
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 200 g spaghetti
- ½ pak spinazie à la crème (diepvries)
- 250 g champignons, in stukjes
- 1 ui, gesnipperd
- 150 g geraspte kaas
- 1 bakje crème fraîche (desgewenst)
Bereiden
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Warm de spinazie op in een diepe pan.
Bak intussen de champignons en de ui. Voeg toe aan de spinazie als deze goed doorgewarmd is. Laat het mengsel sudderen (niet laten koken).
Voeg de kaas toe. Om het geheel romiger te maken voeg je eventueel de crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat alles goed doorwarmen.
Giet de spaghetti af en verdeel over de borden. Schep er een flinke schep van het spinaziemengsel overheen.