Pesto met spinazie en walnoot
- 1 portie
- 10 min
- waardering 7,9
- Sauzen / dips
- Italiaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 250 g jonge spinazieblaadjes, schoongemaakt
- 50 g walnootstukjes, geroosterd
- 1 teentje knoflook, in vieren
- 20 g grof geraspte Parmezaanse kaas
- 2 eetlepels citroensap
- 125 ml extra vergine olijfolie
Bereiden
Meng of pureer de spinazie, noten, knoflook, kaas en het sap in een blender tot een glad mengsel.
Voeg de olie met draaiende motor geleidelijk toe tot de pesto de gewenste dikte heeft.
Extra benodigd
Blender
Kookboek
Het recept 'Pesto met spinazie en walnoot' is afkomstig uit het kookboek...
Pasta
diverse auteurs
Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is... lees verder
© De Lantaarn