Heldere aspergesoep met coquilles
- 4 personen
- 40 min
- waardering 7,7
- Voorgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 1 liter stevige runder- of groentebouillon
- 4 asperges, geschild (bewaard de schillen) en in schuine stukjes
- 4 coquilles, in dunne plakjes
- 1 eetlepel tuinkers
Bereiden
Verwarm de bouillon en doe er de aspergeschillen in. Laat dit 15 minuten trekken.
Zeef de bouillon en verwarm deze opnieuw. Voeg de asperges toe en laat het geheel ongeveer 15 minuten trekken totdat de asperges beetgaar zijn.
Neem vier diepe borden en leg de coquilles op de bodem. Schep de warme aspergesoep op de coquilles en garneer met tuinkers.
Kookboek
Het recept 'Heldere aspergesoep met coquilles' is afkomstig uit het kookboek...
Dineren in stijl
Thea Spierings
Dit boek is een onmisbare gids voor iedereen die thuis een stijlvol meergangendiner wil serveren. Een diner met liefdevolle aandacht voor alle details. De acht... lees verder
© Caplan Books