Lichte pindasoep
- 6 personen
- 45 min
- waardering 7,5
- Voorgerecht
- Oosters
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 1 ui, gesnipperd
- 1 theelepel plantaardige olie
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 2 wortelen, in stukken
- 2 stengels witte selderij, in stukken
- 1 rode paprika, in stukken
- 1 liter groentebouillon
- 200 g tomaten uit blik
- 70 g pindakaas
- 2 eetlepels pikante chilisaus
Bereiden
Stoof de ui glazig in de olie en doe er de knoflook en de gesneden groenten bij.
Voeg de bouillon en de tomaten toe. Kruid met peper en zout en laat 40 minuten garen onder deksel.
Mix de soep met de pindakaas en breng op smaak met chilisaus.
Extra benodigd
Blender of staafmixer
Kookboek
Het recept 'Lichte pindasoep' is afkomstig uit het kookboek...
Het sportkookboek
Stephanie Scheirlynck
Dit boek bevat een schat aan informatie voor zowel professionele als recreatieve sporters. Het vertelt je exact wat je moet eten op rustdagen, rustige en... lees verder
© Uitgeverij Lannoo