Rode mul recepten
-
tip Geroosterde mul met sinaasappel
Vis, 20 min 7,5
-
tip Mulfilets met courgettes, tomaten en pecorino
Vis, 45 min 7,7
-
Gegrilde rode mul met Thaise dipsaus
Vis, 25 min 7,5
-
Mul met ansjovis en kerstomaatjes
Vis, 30 min 7,5
-
Mul met vierkruidenpoeder en anatto-olie
Vis, 30 min 7,5
-
Rode mul in een pakketje uit de oven
Vis, 25 min 7,6
-
Rode mul met fruitige salade
Vis, 40 min 7,5
-
Rode mul met sinaasappel en jonge venkel
Vis, 30 min 8,5
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Rode mul
Rode mul is een barbeel, die door de hogere temperatuur van het zeewater steeds vaker ook in de Noordzee voorkomt. Hij leeft in groepjes op modderachtige zand- en grindbodems tot soms wel 300 meter diep en eet garnalen, wormen en schelpdieren. Rode mul is een echte zomervis, die goed te herkennen is aan de rode kleur. Het visvlees is matig vet en stevig, heel geschikt voor de barbecue.
[ Beeld: greenazya | Shutterstock.com ]