Biefstuk met port en mosterd
- 6 personen
- 15 min
- waardering 7,8
- Hoofdgerecht
- Spaans
- Vlees
Ingrediënten
- 6 haasbiefstukken van ca. 150 g per stuk
- 4 eetlepels olijfolie
- ½ theelepel mosterd
- 5 eetlepels port
Voorbereiden
Bestrijk het vlees aan beide kanten met wat olie en zet het 30 minuten in de koelkast.
Bereiden
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met zout en bak ze 2-4 minuten per kant op hoog vuur of totdat ze naar wens gaar zijn. Leg ze op een schaal en houd ze warm.
Roer de mosterd en de port door het bakvocht en laat alles 2-3 minuten pruttelen. Giet de saus over de biefstuk en serveer.
Kookboek
Het recept 'Biefstuk met port en mosterd' is afkomstig uit het kookboek...
1080 Recepten
Simone & Inés Ortega
Ruim 30 jaar geleden kwam '1080 recetas de cocina' uit en nog steeds vliegt hét kookboek dat in elk Spaans huishouden gebruikt wordt dagelijks over de Spaanse... lees verder
© Unieboek - Van Dishoeck