Rundvlees met broccoli en oestersaus
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g broccoli, in kleine roosjes
- 400 g ossenhaas, in reepjes van gelijke grootte
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 2 eetlepels oestersaus
- 5 eetlepels kippenbouillon
- 5 lente-uitjes, in stukjes
- 4 eetlepels zonnebloemolie
Bereiden
Blancheer de roosjes broccoli 1 minuut in kokend water. Giet ze af en spoel ze af met koud water.
Verhit de olie in een hete wok en roerbak daarin het vlees met de knoflook in 4 minuten bruin en gaar.
Voeg de roosjes broccoli, oestersaus en de bouillon toe. Verhit alles afgedenkt 1-2 minuten op hoor vuur; schep alles één à twee maal om.
Voeg peper en zout en de lente-uitjes toe. Roerbak alles nog een paar seconden. Serveer het gerecht meteen in een warme schaal.
Kookboek
Het recept 'Rundvlees met broccoli en oestersaus' is afkomstig uit het kookboek...
Easy Thai kookboek
Sallie Morris
Tom yum soep, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras: als dit gerechten zijn die je dolgraag zelf zou willen maken, dan is het 'Easy Thai kookboek' echt iets... lees verder
© The House of Books