Rundvleesrolletjes in tomatensaus
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- gehakte peterselie
- pasta (bijvoorbeeld penne)
- 8 dunne plakjes rundvlees
- 1 ui, gesnipperd
- olijfolie
- 1 fles passata
- 1 eetlepel gedroogde oregano
Bereiden
Leg telkens wat knoflook, wat gehakte peterselie en een paar ongekookte penne op een vleeslapje. Rol het vlees op en vouw daarbij de zijkanten naar binnen.
Fruit de ui in wat olijfolie, samen met de rundervleesrolletjes. Kruid alles met peper en zout, voeg de passata en de oregano toe en laat alles 30 minuten pruttelen.
Serveer er gekookte pasta, een salade of gestoofde groenten bij.
Kookboek
Het recept 'Rundvleesrolletjes in tomatensaus' is afkomstig uit het kookboek...
Food & the City
Christine van Imschoot
In dit boek neemt Christine je mee op food shoppingtrip naar acht verschillende steden, van Gent tot New York via Londen en Parijs. Bij elke stad kookt ze een
... lees verder © Uitgeverij Lannoo