Kip

Kippenvlees is enorm populair, toch houden veel mensen het enkel bij de bekende kipfilet. Maar met kip en ander gevogelte kan zoveel meer! In dit boek leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke wijze kip en ander gevogelte te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij uitgebreide informatie over het inkopen en aansnijden van gevogelte. De gerechten in dit boek zijn klassiek, eigentijds en overheerlijk. Recepten uit de hele wereld: van salades en soepen tot patés, van pasta's tot curry's en quiches. Uiteraard met gebruik van alle onderdelen van de kip, eend, duif, kalkoen, parelhoen of kwartel. 'Kip' is hét boek voor het koken met kip en ander gevogelte!

AuteurJohn Torode

UitgeverijUnieboek

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789047511168

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van John Torode

  • Kip

    John Torode

    In dit boek leert John Torode, chef-kok, je op elke wijze kip en ander gevogelte te bereiden. De gerechten in dit boek zijn klassiek, eigentijds en overheerlijk. Recepten uit de hele wereld: van salades en soepen tot pasta's en... bekijk 'Kip'

  • Rund

    John Torode

    In 'Rund' leert John Torode, chef-kok en restauranteigenaar, je op elke mogelijke wijze rundvlees te bereiden. Naast geweldige recepten geeft hij ook uitgebreide informatie over de verschillende rassen en de geschikte... bekijk 'Rund'