Basic BBQ
Hoe maak je een perfect barbecuevuur aan? Hoe controleer je de hitte? Welk magisch kruidenmengsel geeft het lekkerste aroma? Hoe maak je echte barbecuesaus? Peter De Clercq, grillexpert bij uitstek, legt je met een aanstekelijk enthousiasme de kneepjes van het barbecuevak uit. Stap voor stap toont hij je alle basistechnieken, en aan de hand van duidelijke foto's zie je precies hoe je een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een geroosterd dessert bereidt. Alles met een knapperige korst en een heerlijk mals binnenste. En uiteraard omgeven door een fantastisch aroma, waarvoor zelfs de buren even over de haag komen piepen... Winter of zomer? Haal het rooster boven en geniet van een ongedwongen samenzijn rond een oeroud roosterritueel. Lees en ontdek met 'Basic BBQ' alle geheimen van de barbecue!
AuteurPeter de Clercq
UitgeverijUitgeverij Lannoo
- Paperback
- 142 pagina's
- ISBN 9789020982923
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Kippenvleugels met blauwschimmelkaas en Gordon Finest Red
Gevogelte, 40 min 8,0
-
Gevulde uien met zwarte olijven en gemarineerde tomaten
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Perfect gegrilde steak met witlofsalade en frites
Vlees, 45 min 8,0
-
Gegrilde zeetong met tartaarsaus en salade
Vis, 30 min 7,0
-
Gegrilde ananas gemarineerd in rooibosthee
Vegetarisch, 25 min 7,0
Alle Kookboeken over barbecue
-
30 receptkaarten - BBQ
Diverse auteurs
Het is tijd om de barbecue aan te steken! Met de 30 receptkaarten van 'BBQ' heb jij zo inspiratie opgedaan voor je volgende barbecue-feestje - of nu weinig of alle tijd hebt om te grillen. Deze box zit vol heerlijke recepten om jouw barbecue... bekijk '30 receptkaarten - BBQ'
-
De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten
Zowie Tak
Met 'De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten' van Zowie Tak ga jij als barbecuefanaat de uitdaging aan om binnen 30 minuten een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of dat nu nasi goreng is of een entrecote met chimichurri... bekijk 'De Ultieme BBQgerechten in 30 minuten'
-
BBQ-tijd
Susan Aretz
Wat Susan Aretz betreft is het hoog tijd dat ook een vrouw laat zien hoe lekker het is om te koken op de barbecue en dat er meer is dan de barbecue mythe van grote stoere mannen, rook en vuur. In haar 'BBQ-tijd' vind je dan ook een keur aan... bekijk 'BBQ-tijd'
-
Puur bbq
Nick van Hoof & Kevin Kegeleers
Niets is zo heerlijk als samen rond een smeulende barbecue zitten en genieten van het lekkerste eten. Chefs Nick en Kevin van Zouterover doen niets liever dan mensen samenbrengen met hun heerlijk toegankelijke gerechten, klaargemaakt met... bekijk 'Puur bbq'
-
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek
Harry Havinga & Jeroen Hazebroek
'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek' is de volgende stap voor barbecuefanaten. In plaats van high-tech apparatuur te gebruiken, ga je volledig old skool terug naar de basis. Of je nu fikkie gaat stoken in een gat in de grond... bekijk 'Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek'
-
Het Ultieme Vleesboek
Zowie Tak
Chef-kok Zowie Tak neemt je in 'Het Ultieme Vleesboek' mee in de wereld van carnivoren. Met de juiste kennis en techniek, en aan de hand van 90 toegankelijke recepten, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees. De 90 recepten in dit boek... bekijk 'Het Ultieme Vleesboek'
-
Foolproof BBQ
Genevieve Taylor
Foolproof lekkere en makkelijke gerechten op de barbecue bereiden? Het kan met het kookboek 'Foolproof BBQ'. Kies een zomerse dag, nodig je vrienden uit, steek de barbecue aan en ga een stressvrije avond tegemoet met 'Foolproof BBQ'... bekijk 'Foolproof BBQ'
-
Masterclass BBQ
Julius Jaspers
In 'Masterclass BBQ' laat Julius Jaspers aan de hand van 70 recepten zien dat je op de bbq oneindig kunt variëren. Julius Jaspers weet na het maken van verschillende bbq boeken precies welke winning recepten samen moeten komen in dit boek... bekijk 'Masterclass BBQ'
-
Groots grillen op de gas-bbq
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten... bekijk 'Groots grillen op de gas-bbq'
-
De BBQ-atlas
Julius Jaspers
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrediënten en op eigen wijze. In 'De BBQ-atlas' laat Julius Jaspers zien hoe divers barbecueën kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld... bekijk 'De BBQ-atlas'