Het grote komen eten kookboek
Aangenaam gezelschap en lekker eten aan een mooi gedekte tafel, wie zegt daar nu nee tegen. In een tijd waar alles snel moet gaan, waar vaak geen tijd is om tijdens de werkweek samen te eten, is het des te gezelliger om in het weekend gasten uit te nodigen, de tafel feestelijk te dekken en een uitgebreid menu te koken. Maar wat ga je je gasten voorzetten? Met welke hapjes begin je? Maak je een voorgerechtje of liever soep? Verkiezen de gasten vis, vlees of vegetarisch? Welke dessertje kun je op voorhand bereiden? Welke wijn past bij welk gerecht? Hoe zorg je voor een feestelijke aankleding? Hoe vouw je je servetten? Veel vragen, één antwoord, één boek: 'Het grote komen eten kookboek'. Het wordt moeilijk kiezen uit de ongeveer 600 pagina's recepten, maar een ding is zeker: ambiance gegarandeerd!
Auteurdiverse auteurs
UitgeverijStandaard Uitgeverij
- Hardcover
- 576 pagina's
- ISBN 9789002251849
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Gevulde paprika met gehakt en rijst
Vlees, 75 min 8,0
-
Koude waterkerssoep
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Gevulde aardappelen met roomkaas
Vegetarisch, 45 min 7,0
-
Kwarktaart met citroen en frambozencoulis
Vegetarisch, 30 min 9,0
-
Hazenrug met gepocheerde peertjes en knolselderijpuree
Vlees, 60 min 8,0
Alle Kookboeken van Standaard Uitgeverij
-
Veggie voor starters
Miki Duerinck & Kristin Leybaert
'Veggie voor starters' is een gids om anders te leren koken, met groenten in de hoofdrol. Je krijgt een overzicht van wat er allemaal mogelijk is in de vegetarische keuken. Elk product, of het nu een... bekijk 'Veggie voor starters'
-
Slaatjes, het hele jaar door genieten
Ann Vertriest
Zeg nu zelf, wat is er makkelijker, gezonder én sneller klaar dan een heerlijke salade? Salades beperken zich niet alleen tot de lente of de zomer of tot sla met tomaten. Je kan er het hele jaar... bekijk 'Slaatjes, het hele jaar door genieten'
-
Brunch!
Els Debremaeker & Iris Debremaeker
Omdat je op elk tijdstip van het jaar een brunch kunt organiseren, bevat 'Brunch!' zes themabrunches die de seizoenen volgen. De donkere wintermaanden lenen zich perfect voor een verrassende... bekijk 'Brunch!'
-
Fingerfood en andere heerlijke minihapjes
Dominique Wynter
In 'Fingerfood en andere heerlijke minihapjes' vind je tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete minimaaltjes: of je gasten nu vegetarisch zijn, graag een... bekijk 'Fingerfood en andere heerlijke minihapjes'
-
Lekker koken met een klein budget
Dominique Wynter
Met dit boek op de keukentafel kun je elke dag voor vier personen voor minder dan tien euro een smakelijk hoofdgerecht bereiden en voor minder dan vijf euro een betaalbaar... bekijk 'Lekker koken met een klein budget'
-
Vis in 30 minuten
diverse auteurs
Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Dat blijkt ten overvloede uit 'Vis in 30 minuten'. Er is keuze uit talloze soorten en bovendien kunnen ze op diverse manieren worden bereid... bekijk 'Vis in 30 minuten'
-
Feestelijk slank
Lucrèce Wellekens & Céline van Hauwermeiren
Lukt het om een viergangenmenu - aperitiefhapje, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert - te bereiden dat in totaal niet meer dan 700 calorieën bevat? Dat kan perfect wanneer je een menu uit dit... bekijk 'Feestelijk slank'
-
Smoothies, frisse fruit- en groentesapjes
Sylvie Aït-Ali
In 'Smoothies' vind je tal van originele en smakelijke ideeën voor groente- en fruitmixen: wortel-sinaasappelsmoothie, bananen-passievruchtensmoothie, smoothie van rode biet en appel... bekijk 'Smoothies, frisse fruit- en groentesapjes'
-
Het grote komen eten kookboek
diverse auteurs
Aangenaam gezelschap en lekker eten aan een mooi gedekte tafel, wie zegt daar nu nee tegen. In een tijd waar alles snel moet gaan, waar vaak geen tijd is om tijdens de werkweek samen te eten... bekijk 'Het grote komen eten kookboek'
-
Hartig gebakken
Livia Claessen
In 'Hartig gebakken' staan meer dan 70 quiches, pizza's, groentetaarten, flapjes en rolletjes met hartige vulling. Hartig gebak dat iedereen gemakkelijk kan maken. Van quiche met witte asperges, auberginetaart... bekijk 'Hartig gebakken'