Bananenbrood recepten
-
tip Bananenbrood
Vegetarisch, 105 min 8,1
-
tip Nigella Lawson: bananenbrood
Vegetarisch, 100 min 8,3
-
Bananenbrood met appel en boekweit
Vegetarisch, 70 min 7,5
-
Bananenbrood met chocolade
Vegetarisch, 50 min 7,5
-
Bananenbrood met pecannoten
Vegetarisch, 45 min 7,9
-
Bananenbrood met pecannoten en ahornsiroop
Vegetarisch, 65 min 8,3
-
Bananenbrood met peer en kardemom
Vegetarisch, 80 min 7,5
-
Bananenbrood van volkorenspeltmeel
Vegetarisch, 75 min 7,3
-
Bananenbroodjes met passievruchtenboter
Vegetarisch, 40 min 7,9
-
Gemarmerd bananenbrood
Vegetarisch, 65 min 7,5
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Bananenbrood
Meng 220 g bloem, 1½ theelepel bakpoeder, 75 g fijne tafelsuiker, 100 g bruine suiker, 1 theelepel kaneelpoeder en 1 theelepel vanille-extract. Maak een kuiltje in het midden en doe hier 2 eieren, 125 ml plantaardige olie en 3 geprakte bananen in en meng alles. Schep het mengsel in een ingevet bakblik van 20 x 10 x 10 cm. Bestrooi met bruine suiker en bak het bananenbrood 60 minuten in een op 160 °C voorverwarmde oven of tot het gaar is.
[ Beeld: Ausf | Shutterstock.com ]