Broodwafels
4 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- olie
- 4 sneden oud brood
- 1 koffielepel boter of margarine
- 1 eetlepel bruine suiker of amandelpoeder
Bereiden
Smeer het wafelijzer op beide vlakken met wat olie in.
Smeer wat boter op het brood.
Doe bruine suiker of amandelpoeder tussen twee broodsneden.
Bak die sneden in het voorverwarmde wafelijzer.
Extra benodigd
Wafelijzer
Variatietip
Vervang de suiker door honing, appelstroop, chocopasta, confituur of fijne schijfjes zoete appel. Maak het gerust wat hartiger en vervang alle zoetigheid door geraspte kaas, kruidenkaas, wat pesto of goed afgekruide, gare groenten.
Kookboek
Het recept 'Broodwafels' is afkomstig uit het kookboek...
Het restjeskookboek
diverse auteurs
In 'Het restjeskookboek' vind je allerlei creatieve recepten waarmee je voedselverlies in de keuken tot een minimum beperkt. Je ontdekt er recepten, samen met tips en variaties, die je helpen om in een handomdraai met kastoverschotjes en keukenrestjes
... lees verder © Uitgeverij Lannoo