Gegrild speltbrood met Val-Dieu-kaas en appel-perenstroop
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 dikke sneden speltbrood
- olijfolie
- 50 g rucola
- 3 Val-Dieu-kaasjes
- appel-perenstroop
Bereiden
Besprenkel de plakken brood met olijfolie, peper en zout. Gril ze goudbruin, beleg de plakken speltbrood met rucola en dunne plakken Val-Dieu.
Verwarm ondertussen een beetje appel-perenstroop in een pannetje zodat het wat dunner wordt en schep dit met een eetlepel over de broodjes.
Kookboek
Het recept 'Gegrild speltbrood met Val-Dieu-kaas en appel-perenstroop' is afkomstig uit het kookboek...
Raapsteeltje
Simone Kroon & Sándor Schiferli
Koken met eerlijke, gezonde en authentieke ingrediënten: 'Raapsteeltje' laat zien waar je de producten vindt en hoe je ze kunt bereiden. Voor elk product worden
... lees verder © Uitgeverij Terra