Italiaanse bol met salami, tomaat en gorgonzola
1 persoon
bereiden
bereiden
Bevat per portie
554 kcal
27 g eiwit
22 g vet
61 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 Italiaanse bol
- 1 eetlepel tomaten- of olijventapenade
- 2 plakken salami
- 1 tomaat, in dunne plakken of 1 geroosterde paprika, in reepjes
- 50 g gorgonzola
- pluk rucola, iets kleiner gesneden
Bereiden
Snijd de Italiaanse bol overlangs in 3 lagen. Bestrijk de onderste met de tapenade en leg er de salami op. Leg de middelste broodlaag erop en verdeel hierover de tomaat of paprika met gorgonzola. Leg hierop de rucola en dek af met de kap van de Italiaanse bol.
Variatietip
Neem in plaats van salami rauwe ham en vervang de gorgonzola door geschaafde Parmezaanse kaas.
Kookboek
Het recept 'Italiaanse bol met salami, tomaat en gorgonzola' is afkomstig uit het kookboek...
Brood kan altijd
Voorlichtingsbureau Brood
Dit boek laat met 100 recepten goed zien wat je allemaal met brood kunt doen. Van snelle broodjes, sandwiches en spannende gerechten tot allerlei lekkere hapjes
... lees verder © Voorlichtings bureau Brood