Chocoladefondue met bosbessen

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,5
  • Nagerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 200 ml room
  • 150 g pure chocolade, in stukjes
  • 15 g boter
  • 2 eetlepels whisky
  • 2 bakjes bosbessen

Bereiden

Doe de room, de chocolade en de boter in een steelpannetje en verwarm op een zacht vuurtje tot de chocolade en de boter gesmolten zijn.

Roer de whisky door de chocoladesaus.

Verdeel de saus over 4 kopjes.

Geef iedereen een schaaltje bosbessen en een kopje chocoladesaus.

Kookboek

Het recept 'Chocoladefondue met bosbessen' is afkomstig uit het kookboek...

5 ingrediënten, 1 gerecht

diverse auteurs

In '5 ingrediënten, 1 gerecht' staan volwaardige maaltijden die met maximaal 5 ingrediënten bereid kunnen worden. In elk hoofdgerecht gaat het niet... lees verder

© Standaard Uitgeverij

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Chocoladefondue recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!