Gevulde courgette recepten
-
tip Gordon Ramsay: gevulde courgette-rolletjes
Vegetarisch, 20 min 8,2
-
tip Gevulde courgette met gehakt en verse kruiden
Vlees, 65 min 8,0
-
Courgette gevuld met tofu
Vegetarisch, 45 min 7,8
-
Gevulde courgette en tomaat met gehakt
Vlees, 55 min 7,5
-
Gevulde courgette met gehakt en bosui
Vlees, 50 min 8,1
-
Gevulde courgette met gehakt en Parmezaanse kaas
Vlees, 50 min 8,0
-
Gevulde courgette met quinoa
Vegetarisch, 55 min 8,4
-
Gevulde courgette met ricotta en champignons
Vegetarisch, 60 min 6,9
-
Gevulde courgette met ricotta en verse kruiden
Vegetarisch, 35 min 7,8
-
Gevulde courgette met rijst en pecorino
Vegetarisch, 40 min 7,2
-
Gevulde courgettes uit de oven
Vegetarisch, 40 min 7,9
-
Gevulde groenten op z'n Grieks (Gemista)
Vlees, 80 min 8,5
-
Kruidige courgette gevuld met gehakt
Vlees, 45 min 7,7
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Gevulde courgette
Snijd 4 courgettes in de lengte doormidden. Schep het vruchtvlees er met behulp van een lepel uit en hak het in kleine stukjes. Snipper een ui, snijd een ontvelde vleestomaat in stukjes, snijd een paprika in kleine blokjes en snijd een zoetzure appel klein. Meng alle kleingesneden groenten en de appelstukjes door elkaar en roer er 2 eetlepels fijngehakte peterselie, zout, peper en een scheutje olie door. Vul de courgettes met dit mengsel. Druk de vulling goed aan. Doe de courgettes in een met olie ingesmeerde vuurvaste schaal en leg de overgebleven vulling ernaast. Zet de schaal ongeveer 25 minuten in een op 190 °C voorverwarmde oven. Rooster 50 g pijnboompitten in enkele druppels olie en strooi ze over de gare gevulde courgettes.
[ Bron: 'Wannée kookboek' ]
[ Beeld: Hans Geel | Shutterstock.com ]