Kippenlevertjes recepten
-
tip
Kippenlevertjes met appel en katenspek
Gevogelte, 15 min 7,5
-
tip
Kippenleverpastei van restaurant Basaal
Gevogelte, 20 min 8,3
-
Kippenleverspread
Gevogelte, 25 min 7,5
-
Kippenlevertjes in balsamicoazijn
Gevogelte, 20 min 7,5
-
Kippenlevertjes in chorizo
Gevogelte, 15 min 7,5
-
Kippenlevertjes met zilveruitjes en prei
Gevogelte, 15 min 7,7
-
Mousse van kippenlevertjes op minicrostini
Gevogelte, 15 min 7,3
Kippenlevertjes recept
Bak kippenlevertjes in boter en laat ze uitlekken en afkoelen. Snijd gekookte ham in dobbelstenen. Maak kleine champignons schoon. Steek de ingrediënten afwisselend aan spiesen en haal ze door een fijngesneden mirepoix (mengsel van wortelen, uien en selderij). Panneer ze en frituur ze in heet vet. Laat ze uitlekken, bestrooi met zout en peper en dien ze met gebakken peterselie op.
[ Bron: 'De Grote Larousse Gastronomique' ]
[ Beeld: Julie208 | Shutterstock.com ]