Visbureau recepten
-
Zalm met courgette- en worteltagliatelle en tomatendressing
Vis, 20 min 7,6
-
Zalm met tuinbonen, broccoli en sugarsnaps uit de wok
Vis, 25 min 7,5
-
Zalm op broccolipuree
Vis, 20 min 8,2
-
Zalmfilet in bladerdeeg
Vis, 35 min 7,9
-
Zalmfilet in teriyakisaus
Vis, 20 min 8,3
-
Zalmtaartjes met gorgonzola uit de oven
Vis, 20 min 7,8
-
Zeebaars met mosterdglazuur
Vis, 25 min 7,2
-
Zeeduivel-brochette met mangosaus
Vis, 25 min 7,5
-
Zeewolf met ansjovissaus
Vis, 25 min 7,1
-
Zeewolf met gembersalsa
Vis, 25 min 7,7
-
Zomersalade met Hollandse garnalen, paprika en peultjes
Vis, 20 min 7,4