Tagliatelle met courgette en Parmezaanse kaas
- 4 personen
- 15 min
- waardering 7,4
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 400 g tagliatelle
- 2 courgettes
- 3 teentjes knoflook, geperst
- 6 eetlepels olijfolie
- 30 g boter
- stuk Parmezaanse kaas
Bereiden
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
Was de courgettes en snijd ze in dunne schijfjes. Dep ze droog met keukenpapier. Pers de knoflook boven de courgette en meng. Verhit de olijfolie en bak de courgettes 1 minuut. Kruid met peper en zout.
Giet de pasta af en roer er de boter onder.
Voeg de courgettes toe en meng voorzichtig.
Schaaf er wat grove schilfers Parmezaanse kaas over en serveer direct.
Kookboek
Het recept 'Tagliatelle met courgette en Parmezaanse kaas' is afkomstig uit het kookboek...
Lekker koken met een klein budget
Dominique Wynter
Met dit boek op de keukentafel kun je elke dag voor vier personen voor minder dan tien euro een smakelijk hoofdgerecht bereiden en voor minder dan vijf euro een... lees verder
© Standaard Uitgeverij