Thaise salade recepten
-
tip
Thaise salade van Annabel Langbein
Vegetarisch, 10 min 7,7
-
tip
Thaise salade met biefstuk
Vlees, 80 min 7,8
-
Groene-papajasalade
Vis, 15 min 7,5
-
Thaise gehaktsalade
Vlees, 15 min 7,5
-
Thaise larb met varkensgehakt en zomerse kruiden
Vlees, 30 min 8,5
-
Thaise rundvleessalade
Vlees, 20 min 7,8
-
Thaise salade met biefstuk en peper-currydressing
Vlees, 30 min 7,8
-
Thaise salade met gebakken ei
Vis, 15 min 8,5
-
Thaise salade met kip en sesamcroutons
Gevogelte, 20 min 7,3
-
Thaise salade van papaja en wortel
Vis, 15 min 7,7
-
Traditionele papajasalade
Vis, 15 min 7,5
Thaise salade
Doe 150 g gedroogde rijstnoedels in een hittebestendige kom en zet ze onder kokend water. Laat 10 minuten staan tot ze gaar zijn en giet af. Schep de noedels om met 12 gekookte grote garnalen of gamba's, 2 fijngesneden lente-uitjes, 1 fijngesneden rode peper, een handvol koriander, 50 g fijngesneden peultjes, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel geraspte gember en 1 theelepel suiker. Serveer deze Thaise salade als lunchgerecht voor 2 personen.
[ Beeld: Kitinut Jinapuck | Shutterstock.com ]