Aardbeien met gorgonzolapepersaus
- 4 personen
- 10 min
- waardering 6,9
- Nagerecht
- Italiaans
- Vegetarisch
bevat per portie
- 205 kcal
- 7 g eiwit
- 13 g vet
- 14 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels suiker
- 500 g aardbeien, in plakjes
- 100 g gorgonzola
- 150 ml koffieroom
- 1 eetlepel groene peperkorrels (potje)
- 1 eetlepel roze peperbessen (potje)
Bereiden
Schep het citroensap en de suiker door de aardbeiplakjes. Verwarm de gorgonzola en de koffieroom al roerend tot een gladde saus. Roer de groene peperkorrels erdoor. Schep de aardbeien op vier bordjes. Schenk de saus erover. Garneer met de roze peperbessen.
Bron
Het recept 'Aardbeien met gorgonzolapepersaus' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Oksana Shevchenko | Shutterstock.com